„Ko jūs tokie laimingi?!“ Solovjovas eteryje sukėlė skandalą – rusai džiaugiasi smūgiais Maskvai (Video)  ()

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas piktinosi, kad po drono atakos Maskvoje ir Maskvos priemiesčiuose daugelis rusų socialiniuose tinkluose džiaugėsi, sakydami: „Maskviečiai šiandien sužinojo, kad šalyje vyksta karas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 „Ko jūs tokie laimingi?!“ Solovjovas eteryje sukėlė skandalą – rusai džiaugiasi smūgiais Maskvai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai džiaugiasi smūgiais Maskvai. Solovjovas išreiškė pasipiktinimą tiesioginėje savo autorinės laidos transliacijoje, praneša Censor.NET.

„Vaikinai, kodėl rašote šitas nesąmones? Ar jums patinka tai, kad smogta Maskvai?“ – kreipėsi jis į publiką.

Solovjovas paragino rusus nepykti ant Maskvos ir Rubliovkos gyventojų.

„Ko jūs tokie laimingi?! Ak, Rubliovka... O rusai ten negyvena? Ar jie ne mūsų tautiečiai? Ak, Maskva.... Ką, visi maskviečiai geria tik kokteilius ir valgo falafelius? Kodėl jūs tokie laimingi?“ – klausia jis.

 

„Šiek tiek papurtykite save ir atidėkite į šalį savo „taip jums ir reikia!“. Štai koks mažas jūsų ego. Pagalvokite apie šalį. Ir pagalvokite apie žmones“, – apibendrino propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(15)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: