[ŽT] „Kad neliktų nė šlapios vietos!“ Kadyrovas skelbia griežtą reikalavimą Putinui  ()

R. Kadyrovas po bepiločių orlaivių antskrydžio prieš Maskvą pareiškė reikalavimus V. Putinui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 [ŽT] „Kad neliktų nė šlapios vietos!“ Kadyrovas skelbia griežtą reikalavimą Putinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Čečėnijos lyderio Ramzano Kadyrovo, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms esą nesiseka sausumoje, todėl okupantai dar galutinai neužėmė Bachmuto ir todėl sukėlė informacinį triukšmą. R. Kadyrovas pareiškė, kad dronų ataka prieš Maskvą neturėjo jokios taktinės, strateginės ar net psichologinės prasmės.

Telegram“ kanale paskelbtame pareiškime R. Kadyrovas liejo tulžį dėl gegužės 30 d. smūgių.

Tačiau „nereikšminga“ bepiločių lėktuvų ataka, pasak R. Kadyrovo, turėtų priversti Kremlių „paskelbti Rusijoje karinę padėtį, panaudoti visas tam skirtas kovines priemones, iš karto nušluoti“ kariškius ir politikus Ukrainoje. V. Putinas į šį prašymą dar neatsakė.

 

„Valstijo visada bet kurį žmogų be teismo paskelbia teroristu, nors mes čia turime aiškių teroristinės veiklos įrodymų. Smogkite į vietas, kur renkasi šių teroristų lyderiai, kol ten neliks šlapios vietos, kad likusieji negalėtų blogai galvoti apie Rusiją....“ - rašė Kadyrovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(29)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: