[ŽT] „Pradedame puolimą. Perimame DLR.“ Kadyrovas skelbia netikėtą pranešimą  ()

Čečėnijos Respublikos vadovas Ramzanas Kadyrovas paskelbė apie savo kovotojų puolimą Donecko srityje. Jis teigia, kad „Achmato“ pulko kariams buvo įsakyta „veržtis“ į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

R. Kadyrovas apie tai rašo „Telegram“ kanale.

Anot jo, okupuotos Donecko srities teritorijos taps „kadyroviečių“ kontroliuojama sritimi.

Pagal įsakymą čečėnų dalinių kovotojai turi pradėti aktyvius kovinius veiksmus ir išlaisvinti nemažai gyvenviečių. Tačiau jau kelias dienas vyksta pirmasis etapas - padalinių vadovybės štabas kuria planus kaip žengti į priekį ir išvalyti gyvenvietes, taip pat gauna naują žvalgybos informaciją“, – rašė R. Kadyrovas.

Jis pranešė, kad Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Adamas Delimchanovas „susitiko su vadais, kurių atsakomybės sritis yra Marijinskio kryptis“. Įtariama, kad ten jau buvo perkeltos specialiųjų „Achmato“ pajėgų ir „Pivnič-Achmato“ pulko, kuriam vadovaus generolas majoras Apty Alaudinovas, pajėgos.

 

R. Kadyrovas ironizuoja Ukrainos kontrpuolimą, sakydamas, jog „be nereikalingų pranešimų“ jau prasidėjo „Achmat“ dalinių puolimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(54)
(-49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: