Ukraina smogė Rusijos pozicijoms Berdjansko uoste – rusų laivai skubiai sprunka (Video)  ()

Dėl tikslių raketų ir „sėkmingo“ Rusijos priešlėktuvinės sistemos veikimo okupantai priversti laivus slėpti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po tikslių raketų pataikymų į rusų įsibrovėlių pozicijas laikinai okupuotame Berdjanske laivai buvo pradėti atitraukti iš vietinio uosto. Berdjansko miesto karinė administracija apie tai pranešė birželio 2 d.

„Iš Berdjansko uosto bėga laivai, kurie neseniai ten plaukė vogti Ukrainos grūdų ir metalo laužo. Ačiū Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms už sėkmingą darbą“, – sakė pareigūnai.

Vietiniai „Telegram“ kanalai rašo, kad po sprogimų aukų nebuvo, tačiau greitosios medicinos pagalbos automobiliai greitai nuvyko į uostą.

Atstumas nuo fronto linijos iki Berdjansko yra daugiau nei 100 km, pridūrė Ginkluotųjų pajėgų strateginės komunikacijos centras.

 

Liudininkai pasakojo apie sprogimą, virš uosto  matyti dūmai. Vadinamasis Zaporižios srities okupacinės administracijos vadovas Volodymyras Rogovas sprogimų priežastį aiškino kaip įtariamą Rusijos priešlėktuvinės sistemos veikimą.

Berdjansko miesto karinės administracijos vadovė Viktorija Galicina patvirtino, kad Ukrainos gynėjai smogė rusų pozicijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: