Beprotiška istorija, skamba visa Rusija. Ką padarė žmona, kad iš nelaisvės išvaduotų okupantą (Foto)  ()

Apie istoriją rašo Rusijos „Telegram“ kanalai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje okupanto žmona, norėdama išvaduoti savo vyrą iš nelaisvės, permiegojo su vyru. Apgaulė paaiškėjo, kai žmogui įkando gyvatė.

Anot Censor.NET, apie tai rašo Rusijos „Telegram“ kanalai.

Ši istorija prasidėjo nuo Marinos (vardas pakeistas) ir Sergejaus pažinties. Marina yra trijų vaikų mama ir Ukrainoje į nelaisvę patekusio kario žmona. Draugas supažindino ją su Sergejumi. Vyriškis prisistatė esantis pareigūnu ir, išklausęs pasakojimo apie į nelaisvę patekusį vyrą, pažadėjo padėti. Teigė turintis daug ryšių ir gali organizuoti paleidimą. Bet ne už ačiū, vyras pareikalavo 50 tūkstančių rublių (kaip paaiškino Sergejus - už sraigtasparnį) ir sekso.

Naujam pažįstamui Marina perdavė 40 tūkstančių (likusią sumą jis „kilniaširdiškai“ žadėjo duoti pats, nes vadino save turtingu žmogumi), ilgą laiką moteris intymių santykių atsisakė. Ir tada, pasak moters, Sergejus ją paėmė jėga. Tikėdamasi, kad vyras bus paleistas, Marina nusprendė nesipriešinti ir kurį laiką toliau bendravo su nauju pažįstamu, tačiau atsitiko reta nelaimė – Sergejui įkando gyvatė.

 

Vyriškis atsidūrė reanimacijoje, o Marina tuo metu susisiekė su jo artimaisiais. Čia viskas ir paaiškėjo: pasirodo, kad jis neturi jokių ryšių ir negali įtakoti jos vyro paleidimo. Paaiškėjus tiesai moteris parašė pareiškimą policijai. Ji apkaltino Sergejų išžaginimu, o šis moteriai atsakė grasinančiomis žinutėmis. Reikalo ėmėsi milicija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(5)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: