„Jie kalba absoliučias nesąmones!“ Z-kanalai įsiutę, ką paskelbė Šoigu apie „Patriot“ ir HIMARS  ()

Rusijos Z-kanalas apkaltino Rusijos karinę ir politinę vadovybę nuolat meluojant.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerijos melas apie išskirtinius „specialiosios operacijos“ laimėjimus ėmė piktinti Z-patriotus. Populiarus Rusijos propagandos šaltinis „Grey Zone“ itin aštriai sureagavo į naują šalies karinės vadovybės pranešimą, pranešė „Dialog.UA“.

Šaltinis paskelbė visą tiesą apie generolų melą apie įsivaizduojamų „sprendimų priėmimo centrų“, „Patriot“ ir HIMARS naikinimą Kijeve ir visoje Ukrainoje.

„Šios istorijos yra ne kas kita, kaip viešųjų ryšių triukas... Po dar vieno stipraus smūgio į Belgorodo srities (tai yra Rusijos) teritoriją, reikėjo pakeisti diskusiją tinkle, todėl pasipylė pranešimai apie masinį raketų smūgį Kijevui. Skelbto proveržio prieš priešo priešlėktuvinę gynybą apskritai nebuvo“, - rašo Z-kanalas.

Anot jo, būtent todėl Šoigu biuras ir nesako, į kokius konkrečiai centrus buvo „smogta“, kad melą būtų sunkiau paneigti.

„Jie (rusų generolai - red. past.) jau nesivargina su savo vepezonėmis. Jie gali rimtu veidu kalbėti absoliučiai bet kokias nesąmones... Rusijos gynybos ministerijos pareiškimuose yra 5-15 proc. teisingos informacijos. Aš neperdedu“, - rašoma propagandos šaltinyje.

 

Panaši istorija, jo žodžiais tariant, ir su Maskvos pareiškimais apie žuvusių ukrainiečių kariškių skaičių, numuštus lėktuvus ir kitus „laimėjimus“. Tai turi mažai ką bendro su tikrove.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(0)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: