[ŽT] „Prasidėjo „Achmat“ dalinių puolimas. Pavargome laukti.“ Į Kadyrovo grasinimą netikėtai sureagavo Ukraina  ()

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pakomentavo naujus Čečėnijos vado Ramzano Kadyrovo grasinimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-01 [ŽT] „Prasidėjo „Achmat“ dalinių puolimas. Pavargome laukti.“ Į Kadyrovo grasinimą netikėtai sureagavo Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 31-osios naktį Čečėnijos vadas Ramzanas Kadyrovas netikėtai paskelbė apie savo saugumo pajėgų Ukrainoje puolimo pradžią. Jis plūdosi naujais grasinimais, kuriuos pakomentavo Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

„Kadyrovas turėtų atkeršyti Maskvai ir Putinui, o ne grasinti Ukrainai. Tai rusai žudė ir naikino čečėnus. Tai rusai atnešė šimtmečius trukusią vergiją į čečėnų žemę... Ne ukrainiečiai tankais sulygino Grozną kartu su civiliais su žeme - tai buvo rusų tankai. Čečėnai tai prisimena. O tiems, kurie pamiršo, laikas prisiminti“, – rašė Danilovas.

 

Kadyrovo „Achmat“ dalinys kare prieš Ukrainą pasižymėjo tik „didvyriškų“ vaizdo įrašų filmavimu „TikTok“. Na, dar plėšikavimu ir civilių žudynėmis.

(84)
(0)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: