Pavadino „karo kurstytoju“, „melagiu“ ir „banditu“. Virusinis video, kaip Scholzas reaguoja į prorusiškus aktyvistus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2023-06-04 23:09
Iš pradžių Scholzas atrodė skystakiaušis, bet po gero laiko atsikvošėjo. Tikriausiai pamatė, kad visos tos "raudonosios linijos" realiai neegzistuoja. Dabar man Prancūzija, Italija stovi žemiau Vokietijos. Jeigu jis ir toliau nebijos pasakyti visiems tai ką dabar sako ir taip rems Ukraina tai tikrai palaikyčiau ir kituose jo rinkimuose (nors ir nesu Vokietijos pilietis). Kadangi Europoje reikia stiprių lyderių, ypač šiais laikais, o ne skystablauzdžių. Ne tik tam, kad Putinui parodyti tai, bet ir Kinijos lyderiui.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-06-04 23:42
Nu jo su Šolcu čia kažkas "įvykę" yra Ką dar karo pradžioje sakiau, kad rusai turi apie jį kompromituojančios informacijos. Tiesa, nežinau kiek ši informacija yra tikra, gal tiesiog gandai. Bet jei tai tiesa, tai variantai gali būti ir toks, kad karo pradžioje jis bijojo, kad ta informacija nebūtų paviešinta. Na o dabar, kai visas* pasaulis nusistatęs prieš Putiną, Šolcui gali jau neberūpėti ką anie turi ar sako - visam pasauliui ant rusiškų "įrodymų" nusišikt. Kad ir kaip bebūtų, tai iš Šolco nesitikėjau tokios kalbos. Tikrai neblogai pasirodė
Myslius 2023-06-06 07:01
Vokieciai labai taikus zmones, poto kai kara pralaimejo. Pas juos yra daug anti-karo nuotaiku. Maza islaida karybai, nenoras siusti ginklu, vengimas eskaluoti ir visa kita.
immortallt 2023-06-06 08:11
Na reikėtų pradėti, kad pirmiausia, vokiečiai buvo visiškai priklausomi nuo maskolių gamtinių dujų, ir nors tiekimas sustabdytas pasprogdinus dujotiekį buvo iš esmės, nenorėjo visai sudeginti tiltų. Iš esmės jei Vokietija būtų šalusi, būt nuvertę valdžią ir žiū išrinkę pasislėpusius promaskolius į valdžią. Demokratija tuo ir yra blogai, kad kritinėse situacijose lėtai sprendžiama, bet gerai tuo, kad ilgu laikotarpiu išsisprendžia dažniausiai visos problemos gan užtikrintai ir į geresnę pusę.