[ŽT] „Stop!“. Simonian prašo nutraukti karą, siūlo netikėtą sprendimą (Video)  (2)

Propagandistė Simonian siūlo sustabdyti karo veiksmus Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-06 [ŽT] „Stop!“. Simonian prašo nutraukti karą, siūlo netikėtą sprendimą (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo blogiau sekasi Rusijos kariuomenei Ukrainoje, tuo dažniau ir garsiau skamba Rusijos propagandos raginimai „gelbėti gyvybes“ ir sustabdyti karo veiksmus. Margarita Simonian, taip trokštanti Ukrainos pralaimėjimo, staiga persimetė į „pacifistų“ stovyklą ir aktyviai tvirtina, kad reikia laikinai sustabdyti karą.

„Jie gaus tolimojo nuotolio raketas. Gaus naikintuvus. Visus tuos smūgius jie smogs mums, mūsų teritorijoms. Belgorodo sritis, Voronežo sritis ten netoli, Rostovas, mano gimtasis Krasnodaras. Kaip būtų nuostabu sustabdyti kraujo praliejimą tiesiog dabar, likti ten, kur visi stovi, sustingti, o tada surengti referendumus visose ginčijamose teritorijose“, – siūlė propagandistė.

 

Savo kolegos Solovjovo eteryje ji pareiškė, kad tokį įvykių raidos scenarijų laiko teisingu ir perspektyviu: „Mums reikia teritorijų, kurios nenori su jomis gyventi? Aš nesu tuo tikra... bet yra vienas dalykas: jie niekada nepradės susitarimų dėl to.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(51)
(-45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: