[ŽT] „Yra 70 000 kovotojų.“ Kadyrovas skelbia netikėtą pasiūlymą Kremliui dėl Belgorodo  ()

Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas pasiūlė siųsti čečėnų dalinius į Belgorodo sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo „Telegram“ kanale jis rašė, kad stebi padėtį regione ir yra susirūpinęs. „Vyriausiasis ginkluotųjų pajėgų vadas neabejotinai turi geresnį vaizdą. Tačiau norėčiau jam priminti, kad su teroristais, įsiveržusiais į Belgorodo sritį, galėjo susidoroti čečėnų daliniai“, - rašoma žinutėje.

R. Kadyrovas teigė, kad jo kovotojai yra pajėgūs „likviduoti banditų grupuotę be pasekmių civiliams gyventojams ir infrastruktūrai“.

„Tokį pasirengimą turi čečėnų kovotojai, kurie jau turi patirties išvalant respubliką nuo sukilėlių miškuose ir miestuose, taip pat patirties išlaisvinant beveik keturias dešimtis Luhansko gyvenviečių, įskaitant Mariupolį, kur jie dalyvavo kovoje su didesniu priešu“, - rašė R. Kadyrovas.

 

Jis teigė, kad čečėnų kovotojų skaičius saugumo ir karinių struktūrų batalionuose ir pulkuose šiuo metu viršija 70 000. „Tai būtų geras sprendimas. Taigi esame pasirengę ir laukiame įsakymo!“ - pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(5)
(59)
(-54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()