[ŽT] Skelbiamas įvykis, kuris gali įvykti pirmą kartą Rusijos istorijoje (Video)  (2)

„Dėl daugelio priežasčių bus susitelkusi į Rusijos problemų sprendimą ir daugiau jai Ukraina nerūpės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas Valerijus Solovėjus užsiminė, kad Vakarai gali pabandyti nukreipti Ukrainą prie Kinijos tipo taikos plano, kuriuo Krymo klausimas sustabdomas, siekiant užbaigti kraujo praliejimą ir sustabdyti karą. Tuo pat metu Dmitrijus Gordonas nutraukė pašnekovą ir pasakė, kad su tuo sutikti negalima, nes Rusijai būtų naudinga sudaryti tokias paliaubas, ji po kurio laiko vėl bandys pulti Ukrainą. Reaguodamas į tai, ką išgirdo, ekspertas paprieštaravo, paaiškindamas, kodėl Ukrainai ateityje niekas daugiau negresia.

Interviu su Valerijumi Solovėjumi  galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Istorijos mokslų daktaras paprieštaravo iš Ukrainos žurnalisto išgirdęs prielaidą, kad Rusijos Federacija po kelerių metų vėl gali pulti Ukrainą, jei dabar bus susitarta dėl paliaubų, sakydamas: „Puikiai suprantu jūsų logiką. Tai pagrįsta, turite pateisinamų priežasčių, bet manau, kad pasikeitus valdžiai Rusijoje, naujoji valdžia, kurios dabar negaliu apibūdinti, dėl daugelio priežasčių bus susitelkusi į Rusijos problemų sprendimą ir daugiau jai Ukraina nerūpės.“

 

Dmitrijus Gordonas vėl nutraukė savo svečią ir pasakė: sunku patikėti, kad Rusija daugiau nebandys užgrobti Ukrainos žemių. Valerijus Solovėjus suskubo jį patikinti: „Aš puikiai jus suprantu, bet žinote, kartais istorijoje viskas nutinka pirmą kartą. Kaip atsitiko Ukrainos istorijoje, taip gali nutikti ir Rusijos istorijoje."

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(43)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: