[ŽT] „Ne taip, kaip visi tikėjosi.“ Vietinis tinklaraštininkas skelbia apie HE sprogimo pasekmes  ()

Birželio 6 d. Rusijos įsibrovėliai susprogdino Kachovkos hidroelektrinę. Chersono srityje paskelbta gyventojų evakuacija iš vietovių, kurios gali būti užtvindytos. Tačiau ne viskas vyksta taip, kaip anksčiau prognozavo ekspertai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-07 [ŽT] „Ne taip, kaip visi tikėjosi.“ Vietinis tinklaraštininkas skelbia apie HE sprogimo pasekmes  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl vandens - galėjo būti ir blogiau. Vandens lygis nekyla taip greitai, kaip buvo galima įsivaizduoti, auga nežymiai. Ekspertai stebi leistiną vandens lygį ir bet kuriuo atveju nei viena gyvenvietė nėra po vandeniu. Kol kas galime daryti išvadą - Atlantidos nebus“, - rašoma „Telegram“ puslapyje „Nikolaevskyj Vanek“.

Teigiama, kad pati hidroelektrinė jau yra po vandeniu, šalia sukiojasi okupantų kateriai. Įsibrovėliai, savo katerių judėjimą pridengia artilerijos šūviais.

Gyventojams svarbu, kad „niekas nieko neapleido ir visos paslaugos veikia“, kaip tikina tinklaraštis. Jis patarė okupuotos Chersono srities dalies gyventojams nepasikliauti rusų pajėgomis ir, iškilus grėsmei, savarankiškai judėti kuo toliau nuo kranto, pasiimant tik būtiniausius daiktus. Teigiama, kad Rusija neorganizuoja evakuacijos.

(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: