„Su Vakarų pagalba vyksta labai kieti dalykai.“ Skelbiama apie skerdynes prie Bachmuto  ()

Bachmuto rytinė susidūrimo linija yra labai sudėtinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Susidūrimo linija Bachmuto kryptimi nuolat dinamiškai keičiasi. Už kiekvieną žemės lopinėlį Ukrainos kariškiai kovoja iki paskutinių jėgų. Apskritai visa rytinė susidūrimo linija yra labai sudėtinga.

Tai „24 kanalui“ pranešė „Svobodos“ bataliono kuopos vadas, Nacionalinės gvardijos leitenantas Jevhenas Oropajus. Jis pažymėjo, kad įsibrovėlių moralė yra labai žemo lygio.

Po kurio laiko jie bus labai maloniai nustebinti tuo, kas nutiks jų šlovinamai „antrajai pasaulio armijai“. Su Vakarų partnerių pagalba vyksta labai kieti dalykai“, - pabrėžė Oropajus.

Bachmute „Wagner“ samdinius keičia reguliariosios Rusijos armijos daliniai. Už „vagneriečių“ „antroje linijoje“ buvo įsibrovėlių užtvaros būriai.

„Tu eini tik į priekį. Jeigu grįžti – esi likviduojamas. Su reguliaria kariuomene padėtis kiek kitokia. Yra ten protingų pareigūnų, bet jų gana mažai. Nėra jokių užtvaros būrių“, – sakė bataliono „Svoboda“ kuopos vadas.

 

Anot jo, šalies agresorės reguliarioji kariuomenė turi daugiau tankų, artilerijos ir amunicijos nei turėjo Prigožino samdiniai.

„Masinės „vagneriečių“ atakos su gyva jėga labai išsekindavo mūsų gynėjus. Diena po dienos, naktis po nakties nuolat sulaukdavome puolimų“, – sakė Oropajus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: