„Ne tik Kachovkos HE. Paaukosime dalį Lenkijos.“ Rusijos deputatas skelbia, koks bus sekantis smūgis  (1)

Rusijos parlamentaras Viktoras Vodolackis hidroelektrinės sunaikinimą pavadino laukiamu „nusikaltimu“ ir dėl to kaltino Ukrainos prezidentą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-07 „Ne tik Kachovkos HE. Paaukosime dalį Lenkijos.“ Rusijos deputatas skelbia, koks bus sekantis smūgis  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Viktoras Vodolackis pakomentavo Rusijos įsibrovėlių Kachovkos hidroelektrinės sugriovimą Chersono srityje. Anot jo, kita ataka gali būti prieš Zaporižios atominę elektrinę.

Jis dėl išpuolio kaltino Ukrainą. Pasak jo, prezidentas Volodymyras Zelenskis laukė užsienio partnerių sutikimo.

„Kadangi visi supratome, kad Zelenskis ir jo komanda padarys šį nusikaltimą prieš tuos žmones, kurie gyvena žemiau Kachovkos hidroelektrinės – jie planavo jau seniai, bet kuratoriai iš anapus vandenyno dar nedavė leidimo naikinti hidroelektrinės“, – sakė Vodolackis.

Anot jo, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas esą „žlunga“, o Ukraina turėtų būti atsakinga už partnerių suteiktas lėšas.

„Ir buvo nuspręsta atakuoti Kachovskos HE, o šiandien daugybė gyvenamųjų pastatų su eiliniais piliečiais patenka į potvynio zoną – tai baisus nusikaltimas prieš žmones“, - sakė Rusijos Valstybės Dūmos atstovas.

 

Be to, parlamentaras paskelbė apie kitą smūgį. Jo nuomone, neva Ukrainos ginkluotosios pajėgos artimiausiu metu gali pulti Zaporižios atominę elektrinę.

„Jie netgi gali paaukoti dalį Lenkijos, kad jos teritorija būtų užkrėsta radiacija. Vėlgi, jie apkaltins mūsų šalį neegzistuojančiais nusikaltimais“, - sakė Vodolackis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(52)
(-51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)