[ŽT] „Vakarai yra šokiruoti. Rusija šovė sau į koją“ (Video)  (1)

Vakarų lyderiai daro dviprasmiškus pareiškimus dėl Kachovkos HE susprogdinimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-09 [ŽT] „Vakarai yra šokiruoti. Rusija šovė sau į koją“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinės bendruomenės reakcija į okupantų susprogdintą Kachovkos HE sukėlė nerimą daugeliui ekspertų ir paprastų ukrainiečių. Daugelis Europos lyderių, tarp jų ir JK premjeras, vienu balsu tvirtina, kad šioje situacijoje ne viskas aišku ir čia būtina išsiaiškinti. Apie JT ir Raudonojo Kryžiaus humanitarines misijas kalbėti neverta, nes organizacijos į tai, kas įvyko, tiesiog užmerkė akis.

Savo ruožtu, Rusijos opozicionierius, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas paaiškino, kodėl taip vyksta. Savo nuomonę jis išreiškė interviu su Vadymu Gerasimovyčiumi „YouTube“ kanalui „Politeka Online“.

Vakarai šokiruoti beprasmišku poelgiu. Manau, kad daugelis žmonių vis dar negali patikėti, kad Rusija šovė sau į koją. Čia bet koks sveiko proto žmogus suabejos: sako, na, negali šaudyti sau į koją“, – sakė Gudkovas.

 

Vakarų lyderiams išties labai sunku įsivaizduoti, kad Rusijoje yra tokia praktika, galima sakyti, istorinė tradicija, šaudyti sau į koją.

„Ir aš galiu pateikti dešimtis istorijos pavyzdžių“, – sakė opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: