Po Smolensko katastrofos Rusija sužinojo slaptus NATO kodus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vc. 2010-05-17 11:55
Offtopic: Gelezhine kantrybe administratoriai turi, jei vis dar kionig neishbanino. Kiek gi galima skaityti to begalvio komentarus, kurie ne tik, kad nieko bendro su straipsniu neturi, bet ir ish vis, su niekuo kitu. Topic: Manau straipsnyje aprashyta situacija galima, rusai ne klaivi zhmones. Bet nepamirshkime amerikonu yprochio sutirshtinti spalvas savo naudai, ar tai tik nebus dar vienas pretekstas tam tikriems veiksmams?(kaip ir Rugsejo 11, Perlo Harboro uzhpuolimas ir t.t.)
fraktalas 2010-05-17 12:31
To kionig: eik gal pasidomėk kaip vyksta siganlų kodavimas ir siuntimas, o tada galėsi protingo ką nors pakomentuoti. Ilgai tai neužtruks google visagalis, reikia itk noro O kalbant apie straipsnį, tai ir man iš pat prad-ių neviskas švariai atrodė, toks jausmas buvo, kad Lenkai nuskrido, dėl kažko nesusitarė ir juos pašovė... Bet, jai tai ir tiesa jai ir gavo tuos šifrus, tai visvien reikės dar paplušėti, bet informacija labai vertinga
enternald 2010-05-17 13:22
Tai NATO jau seniai žino rusų kodus, gi pas suvalkiečius lyja SU 27 -ais... (pamenat)
kionig 2010-05-23 18:40
Dekui uz komplimentus, nesinervink, nes pats zinai kas poto gali laukti
ByDainiuz 2010-05-23 19:44
Negi nesupranti, kad visi jau tave durneliu laiko? Ir neįsizeisk, nes jei pradėsi rašyti protingus komentarus niekas tau priekaištų neturės. Aš nesuprantu apie kokius čia kodus ir pagaliau apie kokias čia atminties korteles su kodais kalbi? Šifruotas ryšys sukuriamas specialiais telefonais, kurie naudojasi stacionarios orbitos palydovu, o ryšys šifruojamas ne tik programiniame lygyje pasitelkiant įvairius algoritmus, bet ir hardware'iniu.
kionig 2010-05-23 19:56
Kriptografija yra idomus dalykas. Panaudojant AES protokola galime sifruoti bet kokius duomenis. AES nulauzti nera imanoma ir nereikia jokiu hardwariniu budu. Rusai yra bejegiai kazka ispesti is surinktu baitu, kad ir ka jie ten rado daugiau tose atminties kortelese. Del tu SD kortu sory cia nuo kazkieno komentaro sugedusi telofona paskleidziau Anyway tai tik kaulas mum kaip sunims pjautis ir ne daugiau, o kokie dalykai vyksta uz musu nugaru tai tik tegalime spelioti ir daryti prielaidas.