„Tai... absoliuti gėda!“ Putino kalba šokiravo Girkiną  ()

Diversantas Igoris Strelkovas aštriai sukritikavo diktatorių Vladimirą Putiną dėl jo naujų pareiškimų apie „specialiąją operaciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas birželio 13 d. per susitikimą su Z-karo korespondentais padarė keletą rezonansinių pareiškimų apie karą su Ukraina, kurie įsiutino čekistą Igorį Girkiną (Strelkovą).

Savo asmeniniame „Telegram“ kanale jis pateikė aštrių komentarų apie V. Putiną, praneša „Dialog.UA“.

I. Strelkovas kritikavo V. Putiną už neveiklumą, taip pat prognozavo, kad dėl to Rusija pralaimės karą. V. Putino strategija, jo nuomone, yra nieko nedaryti.

„Apskritai, mes neketiname eiti į Kyjivą. Turime suprasti, kad lauksime, kol jie ateis pas mus prie Sevastopolio... Šiandienos Vyriausiojo Nevadovo kalba karo korespondentams akimirksniu išsklaidė visą mano santūrų optimizmą, kilusį po pirmosios priešo puolimo savaitės. Negaliu to apibūdinti niekaip kitaip, kaip tik draugo Švonderio žodžiais iš „Šuns širdies“: „Tai... absoliuti gėda!“ (...) Kokio velnio jie apskritai pradėjo „specialiąją operaciją“? Kas per nesąmonė?“ - rašė supykęs čekistas.

 

Jis pareiškė, kad dabartinės būklės Rusijos kariuomenė yra nepajėgi ką nors nuveikti ir, labai tikėtina, nesugebės išlaikyti net tų teritorijų, kurias jai pavyko atimti iš Ukrainos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(0)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: