Putinas skelbia, kiek toli yra pasirengęs eiti Ukrainoje. „Nėra ko gėdytis“  ()

V. Putinas papasakojo apie savo „specialiosios karinės operacijos“ planus Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas neketina nutraukti kovos Ukrainoje ir savo vadinamosios „SVO“.

Birželio 13 d. Vladimiras Putinas surengė susitikimą su Z-karo korespondentais, kuriame pasidalijo savo kariniais planais ir pakomentavo tragedijas Ukrainoje.

Vienas iš susitikimo dalyvių paklausė, kaip toli Kremlius pasirengęs eiti, kai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas baigsis.

„Viskas priklausys nuo potencialo, kuris bus pasibaigus šiam vadinamajam kontrpuolimui. Tai pagrindinis klausimas... žiūrėsime pagal tai, kokia bus situacija. Ir tuo remdamiesi imsimės tolesnių veiksmų. Turime įvairių planų, priklausomai nuo situacijos, kuri susiklostys tada, kai matysime, kad reikia ką nors daryti“, - sakė prezidentas.

Be to, V. Putinas dar kartą pareiškė, kad karą neva pradėjo kolektyviniai Vakarai, o Rusija neva stengiasi jį nutraukti. Tačiau Maskva nesugalvojo nieko geresnio, kaip pulti Ukrainą ir „užbaigti karą“ ginkluotosiomis pajėgomis.

 

„Mūsų žiniasklaidoje pasirodo ne viskas, nors ir nėra ko gėdytis. Argi smūgis visai Ukrainos energetikos sistemai nėra atsakas į raudonų linijų peržengimą? Mes ir toliau selektyviai dirbsime“, - tvirtino agresorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(44)
(-40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: