„Yra daug FSB miegančių grupių. Jei jiems pavyks, bus didžiulis smūgis“ (Video)  ()

Ukrainos lyderiai turi būti labai budrūs, nes Rusija ir toliau siekia juos pašalinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenskiui, Budanovui, Zalužnui, Syrskiui ir kitiems Ukrainos lyderiams šiandien gresia didelis pavojus. Visų pirma, per pastaruosius metus į Budanovą jau buvo įvykdyta dešimt pasikėsinimų, kuriems, laimei, pavyko užkirsti kelią. Tačiau Kyjive vis dar yra daugybė FSB „miegančių grupių“, kurios buvo įvestos dar prieš prasidedant plataus masto karui ir per pastaruosius metus niekaip nepasirodė, laukdamos tinkamo momento ir komandos.

Tai interviu Aleksejui Gomonui papasakojo buvęs Izraelio specialiųjų pajėgų vadas ir Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato pulkininkas leitenantas Denysas Desiatnikas.

„Visų Ukrainos karo-politinių lyderių saugumo tarnyba turėtų dirbti labai gerai. Žvalgybos tinklas taip pat turėtų daug dirbti, išsiaiškinti ir žinoti, kas vyksta ir kas planuojama. Nes bet kurių aukštesnių politinių ir karo lyderių pašalinimas bus didžiulė priešo pergalė“, – pažymėjo ekspertas.

 

Desiatniko teigimu, Ukrainoje esančios FSB „miegančios grupės“ bet kurią akimirką gali bandyti surengti kažkokį sabotažą, nukreiptą į vadovaujančius žmones. Bet kuri žvalgybos tarnyba bet kurioje valstijoje turi tokias grupes. Todėl reikia būti labai atsargiems ir atsargiems, dar kartą perspėjo pulkininkas leitenantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(6)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: