[ŽT] „Lekia iš kiekvieno kampo. Aplink minų laukai.“ Arestovyčius perspėja, kas vyksta fronte (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas greičiausiai užsitęs mėnesius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-16 [ŽT] „Lekia iš kiekvieno kampo. Aplink minų laukai.“ Arestovyčius perspėja, kas vyksta fronte (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kontrpuolimą Ukrainos armija susiduria su labai rimtais priešo atsakais. Visų pirma, tai yra nuolatinis laukų minavimas, ATGM (prieštankinės valdomos raketos – red.), kurios lekia iš kiekvieno kampo, didžiuliai Rusijos artilerijos ir lėktuvų antskrydžiai, pėstininkų tankų kontratakos. Tačiau Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms net ir tokiomis nepalankiomis sąlygomis pavyksta palaipsniui judėti į priekį.

Tai pranešė buvęs Ukrainos politikas, tinklaraštininkas, aktorius, politikos ir karo apžvalgininkas, buvęs žvalgybos karininkas, Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius per pokalbį su Marku Feiginu, kurio įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Anot Arestovyčiaus, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas truks „ilgai ir nuobodžiai“, o ukrainiečiai turi pasiruošti, kad tai net ne savaičių klausimas.

 

„Visa ši istorija truks mėnesius, todėl nereikėtų tikėtis staigių proveržių. Žinoma, kare visko nutinka, bet apskritai tai, kaip tai dabar vyksta, greičiausiai truks mėnesius“, – sakė karo analitikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(3)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: