„Patruševas pranešė apie Prigožino išdavystę.“ „General SVR“ skelbia Putino reakciją (Foto)  ()

„General SVR“ skelbia, kaip Putinas reagavo į Prigožino išdavystę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„General SVR“ soc. tinkle „Twitter“ atskleidė, kaip Putinas reagavo į Prigožino išdavystę.

„Kaip elgtis su Prigožinu? Per susitikimą su saugumo bloko atstovais Putinas išklausė pranešimus ir sužinojo, kad Prigožinas atsisakė vykdyti savo įsakymą ir apie tai paskelbė viešai.

Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas po pranešimo prezidentui sakė, kad toks Prigožino elgesys kelia sumaištį kai kurių Rusijos elito atstovų galvose. Pavyzdys, kai iššaukiantis ir visuomenės palaikomas Prigožinas atvirai prieštarauja prezidento sprendimams, daugelį sistemos veikėjų verčia suabejoti sistemos branduolio stiprumu.

Patruševas prezidentui sakė, kad Putino metodai daryti įtaką Prigožinui buvo neveiksmingi ir verta pereiti prie griežtesnių sprendimų.

Saugumo Tarybos sekretorius teigė, kad Prigožinas veikė remiamas gana įtakingos grupės, vienijančios įvairių elito grupių atstovus, ir suteikė tam tikras garantijas „Wagner“ vadovui mainais už veiksmų, siekiant išbalansuoti sistemą, koordinavimą.

 

Po Patruševo pranešimo prezidentas dar labiau nuliūdo ir posėdį uždarė. Prezidentas dieną tradiciškai užbaigė vakarinėmis konsultacijomis su jį gydančiais medikais“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: