Ten karšta. „Rusai traukia savo armiją iš antrosios gynybos linijos“  ()

Rusijos armija traukia rezervus iš antrosios gynybos linijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pietuose traukia savo armiją iš antrosios gynybos linijos.

Tai pranešė Tauridės srities gynybos pajėgų Jungtinis spaudos centras, remdamasis Tauridės srities gynybos pajėgų atstovo Valerijaus Šeršnio pareiškimu.

Apie tai rašo Censor.NET, remdamasis „Ukrainos Tiesa“.

„Priešas sukūrė gynybines inžinerines užtvaras, o kiekvienas išlaisvintos teritorijos metras atiduodamas labai sunkiai. Rusijos okupacinės pajėgos pietuose aršiai priešinasi, o kai kuriose vietose traukia rezervus iš antrosios gynybos linijos į kai kurias pirmosios linijos dalis“, – sakė jis.

Jis pridūrė, kad gynybos pajėgos tęsia puolamuosius veiksmus ir įsitvirtina prie pasiektų sienų, ypač Melitopolio, Berdiansko ir Mariupolio kryptimis: „Čia vyksta mūsų kontratakos ir darbas kontratakų flanguose, atskirose fronto atkarpose“.

 

Šeršnis pridūrė, kad gynybos pajėgos pajudėjo Tauridės kryptimi nuo 200 metrų iki 1 kilometro. Per pastarąją dieną priešo sąskaitoje yra daugiau kaip 4 kuopos žuvusiųjų ir sužeistųjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: