„Putinas atsidūrė baisioje situacijoje.“ Skelbiama, ką darys Kinija ir Šiaurės Korėja  ()

Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas atsidūrė aklavietėje. Dabar iš nevilties jis tempia laiką tikėdamasis, kad anksčiau ar vėliau situacija pasikeis jo naudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius, kaip ir kiekvienas godus žmogus, mano, kad visus klausimus galima išspręsti už pinigus. Dabar pagrindinis Kremliaus vadovo uždavinys – tempti laiką, nes teigiamo rezultato jis nepasiekia.

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos politikas Viačeslavas Malcevas. Anot jo, Putinas visiškai nesupranta, kad pabaiga arti.

Ką turėtų daryti Putinas? Putinui lengviausia išeiti iš okupuotų teritorijų. Įskaitant ir Krymo. Tačiau, kai tik jo armija paliks Ukrainą, karas prasidės Rusijoje.

„Putinas atsidūrė baisioje situacijoje, nes negali atsisakyti Krymo, o juo labiau negali jo atiduoti“, – kalbėjo Rusijos opozicijos politikas.

Dabar jis spręs problemas dviem kryptimis. Pirma, kaip derėtis su Ukraina ir Volodymyru Zelenskiu, kad nebūtų atsisakyta Krymo. Ir antra, kaip išspręsti klausimą, kad po pralaimėjimo kare Rusijoje neprasidėtų sukilimai.

 

„Kinija ir Šiaurės Korėja gali ateiti į pagalbą Putino režimui. Jos gali parūpinti karių riaušėms numalšinti“, – pasiūlė Malcevas.

Atkreipkite dėmesį, kad 2015 metų sausį Putinas pasirašė dekretą dėl užsienio piliečių tarnybos Rusijos armijoje. Pagal šį įstatymą užsienio karinės formacijos, tokios kaip korėjiečių ar kinų, gali būti įtrauktos į agresoriaus šalies armiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(37)
(-25)

Komentarai ()