Neužmušamas paukštis. Legendiniai „Black Hawk“ skraidys iki 2070-ųjų. Skelbiami grandioziniai planai  ()

Jei įmonės planai bus įgyvendinti, UH-60 „Black Hawk“ įveiks 100 metų veiklos žymę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad Jungtinės Valstijos jau nusprendė pakeisti sraigtasparnį UH-60 „Black Hawk“ pagal ateities ilgo nuotolio šturmo lėktuvo (FLRAA) programą ir jau pasirinko įpėdinį „Bell Textron V-280 Valor“, „Black Hawk“ karjera toli gražu nesibaigė.

Visų pirma „Lockheed Martin“ (prisiminkime, kad „Sikorsky“, kurį sukūrė ir gamina UH-60, yra šios korporacijos dalis), pažymėjo, kad „Black Hawk“ skraidys iki 2070 m. Taip susitikime su žiniasklaida pareiškė įmonės verslo plėtros skyriaus vadovas Anthony Tait, pranešė „Janes“.

Pažymėtina, kad „Black Hawk“ pirmąjį skrydį atliko 1974 m., o eksploatuojamas nuo 1979 m., tai yra, kalbame apie bendrovės planus 100 metų eksploatuoti orlaivį. Šiam tikslui pasiekti įmonė jau rengia išsamų modernizavimo planą.

 

Be to, Anthony Tait pažymėjo, kad sraigtasparnio gamyba padidės dėl paklausos. Svarbų vaidmenį čia atliks ir Lenkijos dukterinė įmonė „PZL Mielec“.

Planuojama sraigtasparnių gamybą nuo 24 orlaivių per metus padidinti iki 48. Ši užduotis, žinoma, negali būti įgyvendinta per trumpą laiką, nes reikės didinti gamybos pajėgumus, tačiau ji įtraukta į plėtros programa.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()