Putinas „sunaikino“ 245 tankus ir 678 šarvuočius (Video)  ()

Putinas įvertino savo „sėkmingą“ „SVO“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nusprendė nuraminti savo gyventojus, sakydamas, kad viskas vyksta pagal planą, ir pranešdamas apie milžiniškus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, kuri šiuo metu vykdo puolamąją operaciją Ukrainos pietuose ir rytuose, nuostolius.

Vaizdo įrašą su V. Putino komentaru apie vadinamosios „SVO“ paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą birželio 4 dieną, jos naudoja srateginius rezervus, tačiau, kaip bebūtų keista, šiuo metu stebime „ramybę“. Tai susiję su tuo, kad priešninkas patiria rimtus nuostolius“, - teigia Putinas.

 

V. Putinas kalbėjo ne apie „specialiosios operacijos“ tikslų pasiekimą, o apie tai, kaip jo kariai turi narsiai gintis naikindami fantastišką kiekį Ukrainos karinės technikos. Diktatorius pateikė jam pateiktus birželio mėn. skaičius.

„Mūsų vyrai nukalė 245 tankus ir 678 įvairių tipų šarvuočius. Priešas patiria didelių nuostolių“, - dieną sakė V. Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(19)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: