„Na, ar ne idiotas?“ Gordonas skelbia, ką jam pasiūlė Solovjovas  ()

Gordonas atsakė Solovjovui į jo provokaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas iškvietė Dmitrijų Gordoną „kumščiuotis“ Maskvoje, po ko ukrainiečių žurnalistas pavadino V. Putino tarną ligoniu.

Ukrainiečių žurnalistė Alesia Bacman per bendrą transliaciją su savo kolega ir vyru Dmitrijumi Gordonu papasakojo, kad V. Putino propagandistas Vladimiras Solovjovas paminėjo jį savo laidoje, o paskui pakvietė į Maskvą „kumštynių“, kad vienas kitam išluptų Adomo obuolius.

Gordonas į šį Solovjovo iššūkį sureagavo įžeidžiančiais žodžiais: „Bailus šunsnukis. Jis kviečia mane į Maskvą muštis su juo, žinodamas, kad Maskvos Basmano teismas už akių nuteisė mane trijose baudžiamosiose bylose, esu įtrauktas į užsienio agentų, teroristų ir ekstremistų registrą ir esu Rusijos ieškomų asmenų sąraše. Ir jis kviečia mane į Maskvą! Na, ar ne idiotas?“

Alesios Bacman ir Dmitrijaus Gordono bendros transliacijos įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Dmitrijus Gordonas“.

„Žinai, kad negaliu su juo mojuot kumščiais, jis ligonis“, - sakė žurnalistas savo žmonai.

„Bet bent jau spjauti į veidą?“ – nesusilaikė Alesia Bacman.

 

„Jis neturi jokio veido. Kur ten jam spjauti?“ - Gordonas iškart atsakė. – „Ten nesuprasi, kur veidas, o kur – užpakalis. Ne, tai puolęs, degradavęs elementas. Pažiūrėk, kaip smarkiai jis numetė svorio. Jis labai serga, ir tai matosi jo veide. Viskas, ko aš noriu, tai kad jis gyventų ir sulauktų tribunolo. Būsimiems fašizmo gerbėjams nepaprastai svarbu pamatyti, kas nutiks Solovjovui. Svarbu, kad jis išgyventų iki tribunolo. Tokie žmonės kaip jis turi būti patraukti atsakomybėn.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: