Šoigu formuoja naują didžiulę armiją, skelbiamas pranešimas Putinui  ()

Pasak Rusijos Federacijos gynybos ministro, formuojami penki 20-osios tankų armijos pulkai, taip pat armijos korpuso rezervai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu savo pranešime Rusijos Federacijos prezidentui Vladimirui Putinui Saugumo Tarybos posėdyje teigė, kad iki birželio pabaigos bus suformuota „atsargos armija“, kuri bus aprūpinta tūkstančiais vienetų įrangos. Apie tai birželio 22 dieną pranešė Rusijos propagandos agentūra „RIA Novosti“.

„Viskas vyksta pagal planą. Iš tikrųjų iki birželio pabaigos baigsime formuoti rezervinę armiją, o artimiausiu metu baigsime formuoti kariuomenės korpusą“, – Putino akivaizdoje pranešė Šoigu.

Šoigu teigimu, „atsargos armija“ gaus daugiau nei 3700 technikos vienetų. Jo teigimu, minėti penki pulkai tiek pagal skaičių, tiek pagal technikos prieinamumą suformuoti jau 60 proc.

 

Šalies agresorės gynybos ministras susitikimo metu taip pat pažymėjo, kad per dieną į tarnybą pagal sutartį vidutiniškai stoja 1336 žmonės, tai yra maždaug pulkas. Šoigu teigimu, pagal tiesioginę sutartį jau buvo įdarbinta 114 000 žmonių, o savanorių yra daugiau nei 50 000.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(31)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: