Galutinai išprotėjo. 120 000 gyventojų išėjo į gatves, reikalauja smogti branduoliniu ginklu (Foto)  ()

Žmonės laikė plakatus su šūkiais „Visa JAV žemyninė dalis yra mūsų šaudymo diapazone“ ir „Imperialistinės JAV yra pasaulio naikintojai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos sostinėje dešimtys tūkstančių žmonių išėjo į gatves ir paragino šalies lyderį pradėti branduolinį smūgį JAV. Apie tai birželio 26 d. pranešė „Reuters“.

Birželio 25 d., minint 73-ąsias Korėjos karo pradžios metines, Pchenjane į gatves išėjo apie 120 000 žmonių. Protestuotojai šaukė šūkius, raginančius „keršto karą“ sunaikinti JAV.

Jie laikė lenteles su šūkiais „Visa JAV žemyninė dalis yra mūsų šaudymo diapazone“ ir „Imperialistinės JAV yra pasaulio naikintojai“.

 

Vietos žiniasklaida (įskaitant Korėjos centrinę naujienų agentūrą) tą dieną paskelbė medžiagą, kad Šiaurės Korėja dabar turi „galingiausią absoliutų ginklą nubausti JAV imperialistus“, o „keršytojai šioje žemėje dega nenumaldomu noru atkeršyti priešui".

Be to, Šiaurės Korėjos užsienio reikalų ministerijos atstovai oficialiai paskelbė, kad JAV tariamai deda desperatiškas pastangas įžiebti branduolinį karą ir apkaltino Vašingtoną siunčiant strateginį turtą į regioną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(47)
(-44)

Komentarai ()