[ŽT] „Ant visiško žlugimo slenksčio.“ Girkinas skelbia apie košmarą Maskvai, reikalauja įvesti karo padėtį (Video)  ()

Girkinas reikalauja visoje Rusijos Federacijoje įvesti karo padėtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-26 [ŽT] „Ant visiško žlugimo slenksčio.“ Girkinas skelbia apie košmarą Maskvai, reikalauja įvesti karo padėtį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Igoris Girkinas skambina pavojaus varpais dėl Prigožino karinio sukilimo, sakydamas, kad Rusija buvo ant visiško žlugimo slenksčio. Sekmadienį viešame renginyje Girkinas teigė, kad tai, kas įvyko dieną prieš tai, parodė, kad Rusija yra visiškai neapsaugota nuo invazijos – bet kuri karinė grupuotė be jokio pasipriešinimo vos per dieną galės prasibrauti į 700 km gylį.

Socialiniuose tinkluose skelbiamas jo pasisakymas.

Be to, dėl tos dienos įvykių Rusija atsidūrė ant visiško žlugimo slenksčio. Anot jo, jei Prigožino samdiniams pavyktų pasiekti Maskvą ir jėga perimti valdžią, Rusijos teritorijoje kiltų visa eilė pilietinių karų.

 

Girkinas taip pat kalbėjo apie galimą Šoigu ir Gerasimovo atleidimą, jie netrukus gali netekti postų. Anot jo, jei abiem vis tiek pavyks išlikti savo pozicijose, jie nebeturės tos pačios galios.

Buvęs „DLR“ vadas reikalauja visoje Rusijos Federacijoje įvesti karo padėtį, įteisinti karinius tribunolus, „valstybės gynybos komitetą“ ir šalies ekonomiką perkelti į karinę plotmę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(6)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: