[ŽT] Didžiulis skandalas Ukrainoje. Karinė kontržvalgyba sumušė SBU generolą, akademijos rektorių (Foto)  ()

Karinės kontržvalgybos pareigūnai Užkarpatėje sumušė buvusį SBU akademijos rektorių generolą Mykuliną. Išpuolyje dalyvavo pulkininkas Panarinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulis skandalas Ukrainoje. Karinė kontržvalgyba sumušė Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) generolą, akademijos rektorių.

Užkarpatės karinės kontržvalgybos skyriaus 4-ojo skyriaus viršininkas pulkininkas Andrijus Panarinas asmeniškai dalyvavo sumušant generolą Viktorą Mykuliną.

Apie tai „Telegram“ pranešė žurnalistas ir Užhorodo miesto tarybos narys Vitalijus Glagola, praneša Censor.NET.

Jis taip pat primena, kad birželį Užkarpatės srities karinės administracijos vadovas Viktoras Mykyta pulkininką Panariną pašalino iš Užkarpatės srities gynybos tarybos.

Ankstesniame įraše Glagola informuoja, kad Užkarpatėje trys karinės kontržvalgybos darbuotojai sumušė buvusį SBU akademijos rektorių generolą Viktorą Mykuliną, kuris vienu metu buvo ir Užkarpatės srities karinės administracijos vadovo pavaduotojas.

 

Užpuolimas įvyko birželio 23 d. Velyka Dobrone. Policijai pranešta, kad restorane „Trys tūzai“ nepažįstami asmenys sumušė Mykuliną ir paėmė iš jo mobiliojo ryšio telefoną „iPhone“.

 

Šiuo metu, Glagolos žiniomis, jau sulaikyti trys užpuolikai.

Pažymėtina, kad šiuo metu oficialiuose Nacionalinės policijos ir Valstybinio tyrimų biuro informaciniuose šaltiniuose apie įvykį neužsimenama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(22)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: