[ŽT] Putinas surengė ypatingą susirinkimą. Dideli pasikeitimai su Šoigu (Video)  (2)

Birželio 26 dieną Putinas vėl pasirodė televizijos eteryje. Pirmiausia jis pasakė kalbą, kuri, anot jo atstovo spaudai, „nulems Rusijos likimą“, o tada susėdo pasikalbėti su už Rusijos saugumą atsakingais asmenimis. Įskaitant, žinoma, gynybos ministrą Sergejų Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas dabar pasakys, kodėl Kremliaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas manė, kad Putino kalba bus tokia reikšminga. Nieko ypatingo pasakyta nebuvo. Bet po to Putinas surengė susitikimą su generaliniu prokuroru Igoriu Krasnovu, prezidento administracijos vadovu Antonu Vaino, vidaus reikalų ministru Vladimiru Kolokolcevu, gynybos ministru Sergejumi Šoigu, FSB direktoriumi Aleksandru Bortnikovu, Nacionalinės gvardijos vadu Viktoru Zolotovu, Federalinės apsaugos tarnybos vadovu Dmitrijumi Kočnevu ir Tyrimų komiteto vadovu Aleksandru Bastrykinu.

Žinoma, visų akys krypo į Šoigu. Jis, kartu su Valerijumi Gerasimovu, buvo pagrindinis Jevgenijaus Prigožino taikinys, kai jis pradėjo „Wagner“ maištą. Buvo netgi informacijos, kad Šoigu pašalinimas bus viena iš „Wagner“ maišto numalšinimo sąlygų.

Šoigu vis dar ten. Tačiau daug kas mano, kad jis atrodė nusiminęs. Ir buvo apsirengęs paprastu kostiumu, o ne uniforma, kurią nešioja nuo pat karo Ukrainoje pradžios.

 

Kas buvo aptarta? Putinas tiesiog padėkojo už atsaką į „Wagner“ sukilimą. Jis taip pat teigė, kad reikia aptarti tai, kaip bus tiriamas incidentas. Aišku, užsiminė, kad tai negali pasikartoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(18)
(-11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: