[ŽT] „Operacija buvo labai sunki.“ Ukraina smogė, išvalytas Severskij Doneco kanalo krantas (Video)  ()

Sunki kovinė užduotis pilnai įvykdyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai einantis 3-iosios atskirosios šturmo brigados vado pareigas Maksimas Žorinas su ukrainiečiais pasidalijo specialios operacijos, skirtos vakariniam Severskij Doneco kanalo kranto valymui, detalėmis. Žinomas „azovietis“ savo istoriją papildė vaizdo įrašu iš įvykio vietos.

Žorinas savo pasakojimą paskelbė „Telegram“ kanale.

Filmuotoje medžiagoje parodytas 3-iosios šturmo brigados mūšis su įsibrovėliais, kuriame jiems pavyko perimti strategiškai svarbų žemės sklypą fronto Bachmuto kryptimi.

Tekstas po vaizdo įrašu informuoja apie tai, kaip vyko ši karinė operacija: „Tai yra mūsų 3-iosios specializuotos brigados puolamųjų operacijų vaizdo įrašo dalis į pietus nuo Bachmuto. Mūsų užduotis buvo visiškai sunaikinti priešo placdarmą viename iš Severskij Doneco kanalo krantų. Šis placdarmas buvo labai svarbus priešui, kaip pagrindinė galimybė žengti toliau, kad Ukrainos kariškiai neapsuptų Bachmuto.“

 

 

Operacija buvo labai sunki: neįtikėtinai sunkių kovų diena, kurioje 3-iojo šturmo 1-ojo mechanizuoto bataliono kovotojai demonstravo labai aukštą profesinį lygį“, – pabrėžė buvęs „Azov“ pulko vadas, o po to pridūrė: „Jų veiksmų dėka okupantų planai visiškai sugriauti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: