„Nieko negalime padaryti. Padėtis yra labai sunki.“ Girkinas skelbia apie košmarą prie Antonivkos tilto  ()

Rusija negali pasiekti pagrindinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atramos prie Antonivkos tilto kairiajame Dniepro krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 „Nieko negalime padaryti. Padėtis yra labai sunki.“ Girkinas skelbia apie košmarą prie Antonivkos tilto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dačų rajone prie Antonivkos tilto per Dnieprą kairiajame upės krante Ukrainos ginkluotosios pajėgos maišosi su rusų okupantais – abi pusės užima namus, dažnai besiribojančius vienas su kitu. Pagrindinė Ukrainos kariuomenės tvirtovė yra po tiltu, kurio rusų aviacija negali pasiekti.

Igoris Girkinas-Strelkovas tvirtina, kad Putino kariuomenė be gailesčio griauna namus, bet negali prasiskverbti pro tiltą: „Aviacinėmis bombomis du kartus smarkiai nepramušė.“

Tuo pat metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos gauna ugnies paramą iš dešiniojo kranto – prieštankines raketas, minosvaidžius, artileriją. Putino kariuomenė neturi kuo atremti šio apšaudymo.

„Mūsų karių (Rusijos kariuomenės – red.) padėtį apsunkina tai, kad tiekimas ir evakuacija vyksta vieninteliu keliu ir tiltu per Konką, kurie yra gerai stebimi ir apšaudomi, taip pat ir prieštankinėmis raketomis iš dešiniojo, aukštojo kranto“, - skundžiasi I. Strelkovas.

 

Jo žiniomis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuolat sėkmingai iš tolo apšaudo šį kelią. Rusijos kariuomenė jau neteko kelių šiame rajone susprogdintų technikos vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: