[ŽT] „Vakarai jau galvoja apie derybas su Maskva.“ Skelbiama nerami žinia  (4)

Ukrainai prireiks 16 metų, kad sugrąžintų visas Rusijos okupuotas teritorijas, jei puolimas tęsis dabartiniu tempu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-29 [ŽT] „Vakarai jau galvoja apie derybas su Maskva.“ Skelbiama nerami žinia  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainai prireiks 16 metų, kad sugrąžintų visas Rusijos okupuotas teritorijas, jei puolimas tęsis dabartiniu tempu.

Tai teigiama „Washington Post“ medžiagoje.

Straipsnyje pažymima, kad jei Ukrainos kariuomenė vasarą nepasieks reikšmingos sėkmės kontrpuolimo eigoje, Vakarų partneriai vis dažniau ims kelti taikos derybų klausimą.

„Jei Kyjivas ir Maskva pasieks susitarimą ar net de facto nutrauks ugnį, tikėkitės, kad visos šalys tai, ką iki šiol pasiekė, vadins „pergale“ ir padarys viską, ką gali, kad ši istorija būtų pateikta savo pagrindinėms rinkimų apygardoms. Jei taip nutiks, pasaulis švęs karo veiksmų nutraukimą ir vadins tai „taika“, – rašoma straipsnyje.

Tuo pačiu metu, pasak amerikiečių žurnalistų, jei konflikte bus padaryta kelių metų pauzė, Ukraina ir Rusija (kas būtų valdžioje) turės galimybę atkurti visuomenę ir karinius pajėgumus savo neaiškiai ateičiai. Nepaisant to, drąsi ukrainiečių kova suteikia šaliai vilčių dėl sėkmingos ateities.

 

„Zelenskio ir jo kolegų iš Ukrainos drąsa ir ryžtas, atremiant Rusijos bandymą nušluoti jų šalį nuo žemės paviršiaus, viršijo visus lūkesčius. Jeigu jie taip pat sėkmingai atkurs savo šalį, Ukraina gali tapti XXI amžiaus Vakarų Vokietija arba Pietų Korėja“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(53)
(-40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: