[ŽT] Tai rimta. Skelbia šalį, kuriai Rusija yra visiškai pasirengusi smogti branduoliniais ginklais (Video)  ()

Tai ne tušti žodžiai - realus pavojus išlieka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas ir ekonomistas Olegas Soskinas priminė, kad V. Putinas pareiškė esantis pasirengęs užkirsti kelią F-16 lėktuvų perdavimui Ukrainai. Šių naikintuvų pristatymą Rusija vertins kaip teisę smogti Vakarų šalims. Greičiausiai smūgio vieta bus pasirinktas vienas iš Lenkijos miestų.

Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanalui „Politeka Online“, remdamasis V. Putino politologų žodžiais.

Visų pirma Dmitrijus Treninas teigė, kad branduoliniai smūgiai gali būti suduoti Londonui, Vašingtonui, Berlynui ir Varšuvai. Kitas rusų politologas Sergejus Karaganovas teigė, kad jei apšilimui bus smogta į Poznanę (Lenkijos teritorija – red.), tai „JAV niekaip nereaguos“.

 

Olegas Soskinas tokius argumentus laiko gana rimtu signalu. Jo nuomone, Rusijos Federacija išties gali vykdyti pasaulinio masto nusikalstamas veiklas, kurios sukels negrįžtamus padarinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(101)
(-93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: