[ŽT] „Jei jie pajudės, bus krachas.“ Girkinas perspėja, kas nutiko prie Antonivkos tilto  (1)

Ukrainos kariuomenė plečia placdarmą ir didina aktyvumą kairiajame Dniepro krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-01 [ŽT] „Jei jie pajudės, bus krachas.“ Girkinas perspėja, kas nutiko prie Antonivkos tilto  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pusė patvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsitvirtino kairiajame Dniepro krante Oleškų srityje prie Antonivkos tilto, kur Ukrainos kariuomenė ir toliau lėtai kaupia pajėgas. Buvęs „DLR“ lauko vadas Girkinas (Strelkovas) sakė, kad jo šaltiniai patvirtina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariuomenės dalinių perkėlimą ir „stabilią sudėtingą padėtį“.

Savo„Telegram“ kanale jis teigė, kad Ukrainos kariuomenė ne tik perkelia pastiprinimą į kairįjį krantą, taip didindamos placdarmo garnizoną: Ukrainos ginkluotąsias pajėgas saugo tilto konstrukcijos, kurios neleidžia Rusijos aviacijai smogti Ukrainos pajėgoms.

„Iki šiol nebuvo įmanoma oro smūgiais smogti priešui po tiltu“, – sako jis.

Girkinas patikslina, kad iki šiol sukurtas placdarmas nekelia grėsmės Rusijos pajėgoms, tačiau jį išplėtus, Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės pradėti puolimą į vasarnamių rajoną, kurio įsibrovėliai nepajėgs išlaikyti, nes Ukrainos kariuomenė yra išsidėsčiusi aukščiausiose aukštumose vakariniame Dniepro krante ir naikina rusus, pasinaudodama reikšmingu pranašumu. „Tada bus krachas. “

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(9)
(143)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: