[ŽT] Rusija nori sukurti visiškai naują kariuomenę. Ždanovas skelbia apie grandiozinį planą (Video)  ()

Olegas Ždanovas apie rusų planus sukurti naują kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas ukrainiečius patikino, kad rusai neturi tokio potencialo, kad suformuotų naują      pilnavertę kariuomenę, kuri pultų Ukrainą po kelerių metų. Tokius pareiškimus jis laiko tuščiomis kalbomis, kurias specialiai ruošia Rusijos propagandistai, siekdami įbauginti pasaulį.

Dar vieną analitinį Olego Ždanovo vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas apie Kremliaus planus ateityje formuoti stiprią kariuomenę, kad vėliau vėl bandytų užgrobti Ukrainą, kalbėjo taip: „Jie tikrai turi tokių planų, bet tai ne rezervinė armija. Kodėl jie taip vadina? Praėjusiais metais jie pakoregavo savo karinę doktriną, susijusią su RF ginkluotųjų pajėgų plėtra. Jie nusprendė pereiti prie divizinės-pulko organizacinės struktūros, o tam reikia performatuoti visas brigadas, dislokuoti kelias naujas armijas, dislokuoti keliasdešimt divizijų ir padidinti armiją iki 1,5 mln. žmonių.“

Olegas Ždanovas paaiškino, kaip iš tikrųjų sekasi rusams su planais sukurti naują kariuomenę: „Tai buvo perspektyva artimiausiems 20 metų, bet tai buvo pernai. Viskas jau nugrimzdo į užmarštį. Šiandien net užsispyręs optimistas privalo suprasti, kad atgaivinti Rusijos kariuomenę, buvusią iki vasario 24 d., šiandienos realybėje neįmanoma.“

 

„Taigi ne, tai dabar nugrimzdo į užmarštį. Taip, žinoma, Rusijos karo korespondentai ir tinklaraštininkai trimituos apie tai, kad greit bus nauja armija ir mes vėl eisime į žygį prie Lamanšo, bet, deja“, – juokavo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: