[ŽT] „Ilgai gyventi nenorime.“ Kadyrovas skelbia netikėtą vaizdo įrašą  ()

Ramzanas Kadyrovas pasirodė gyvas. Kad tai patvirtintų, Čečėnijos vadovas nusprendė surengti vaizdo transliaciją. Tiesa, jis tai padarė uždraustame Rusijoje socialiniame tinkle „Instagram“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-03 [ŽT] „Ilgai gyventi nenorime.“ Kadyrovas skelbia netikėtą vaizdo įrašą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, jis kalbėjo ne vienas, o kartu su Valstybės Dūmos deputatu Adomu Delichmanovu, praneša „24 kanalas“, remdamasis vietos žiniasklaida. Savo pasirodymu Ramzanas Kadyrovas bandė paneigti gandus, kad jis nepagydomai serga.

„Mes gyvename po truputį. Šiaip nenorime ilgai gyventi. Gyvensime trumpai, bet oriai“, - sakė R. Kadyrovas tiesioginės transliacijos metu.

Atkreipkite dėmesį, kad jo puslapis užblokuotas, todėl galime remtis tik internete sklindančiu vaizdo įrašu. Jis buvo paskelbtas Čečėnijos „Grozny” „Telegram“ kanale.

Įdomu tai, kad išvakarėse prieš pranešimą pasklido informacija apie R. Kadyrovo sveikatos pablogėjimą. Taip pat sklandė gandai, kad po pranešimo apie sužalojimą A. Delichmanovas dingo iš viešumos.

 

Kita vertus, neatmetama, kad nematėme tikrųjų R. Kadyrovo ir A. Delichmanovo. Galbūt jie buvo suskaitmeninti, o dabar mums rodoma Čečėnijos vadovo ir Valstybės Dūmos deputato holograma.

„Yra informacijos, kad R. Kadyrovas yra arti mirties ir nekalba. Jo inkstai visiškai sutriko, dializė nepadeda. Gali būti, kad tai paskutinės jo dienos“, - sakė nepriklausomos Ičkerijos šalininkas Tumso Abdurachmanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(24)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: