„Tai, ką jie daro, yra neįtikėtina. Jie pereina pilkąją zoną.“ SBU pulkininkas skelbia apie galingus slepiamus įvykius Pietuose  ()

R. Kostenko skelbia apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) pulkininkas Romanas Kostenko sako, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos lėtai, bet užtikrintai žengia pirmyn, metras po metro atlaisvindamos teritoriją, nors visa tai reikalauja didelių pastangų. Priešas taip sustiprino pirmąją gynybos liniją, kad jai pralaužti prireiks daug laiko ir jėgų.

Romano Kostenko interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galite peržiūrėti „YouTube“.

SBU pulkininkas paaiškino, kodėl kiekvienas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasiekimas yra didžiulė sėkmė: „Jie daro viską, kad pralaužtų pirmąją gynybos liniją, pereitų vadinamąją pilkąją zoną, kurią priešas yra užminavęs, ir kur iš tikrųjų priešas laiko savo didelius dalinius ir dideles karines pajėgas, o norint pereiti pirmąją gynybos liniją, reikia pereiti šią pilkąją zoną, o ten sėdi priešo batalionai, todėl tai sunku, bet mūsų vaikinai žengia į priekį, ir tai yra neįtikėtina, nes priešas kai kuriomis kryptimis turi aiškų pranašumą, mūsų vaikinai tenka žengti į priekį.“

 

Romaną Kostenko suintrigavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmės prognozėmis dėl puolimo: „Kalbant apie kitas kryptis, Chersono kryptį, čia taip pat turime tam tikrų laimėjimų. Apie tai mums papasakos Gynybos ministerija arba tie, kurie turi tai padaryti. Tai sėkmė, kurios iš esmės nesitikėjome. Ji nėra didelė, bet tai labai gera pradžia.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(3)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: