„Padidintas atsargų tiekimas iki 440%.“ Arestovyčius skelbia pavojų. Žlunga sankcijos Rusijai  ()

Arestovyčius perspėja apie tendenciją Rusijos Federacijoje, kuri kelia pavojų Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksijus Arestovyčius sakė, kad Rusija padidino savo raketų gamybą, kurdama pilkąsias schemas su Vakarų šalių pagalba.

Žiemą, kol Rusija dar nebuvo išeikvojusi savo raketų atsargų, Ukrainos žvalgyba kalbėjo, kad šalis agresorė gali pagaminti iki 80 raketų per ketvirtį. Tačiau padėtis Ukrainai pasikeitė į blogąją pusę, nes šiandien Rusija gali pagaminti iki 80 raketų per mėnesį.

Taip interviu Dmitrijui Gordonui sakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas, politikos ir karo apžvalgininkas Oleksijus Arestovyčius.

„Man buvo parodyti duomenys apie sankcijas užsienyje. Ir galiu pasakyti, kad pagrindinis tiekėjas Rusijos Federacijai yra Amerikos firmos“, - sakė ekspertas. 

Kai kurių atsargų tiekimą rusai padidino iki 440 proc., pažymėjo Arestovyčius ir pridūrė: „JAV biudžetas išleidžia milijardus šiai grėsmei atremti. Tai net ekonomiškai nenaudinga. Kaip jūs leidžiate, kad tai vyktų? Štai taip?“

 

Be to, Oleksijus Arestovyčius įvardijo valstybes, kurios padeda Rusijai apeiti sankcijas. Tai Jungtiniai Arabų Emyratai, Turkija, Armėnija, Sakartvelas, Kazachstanas, Kinija ir Alžyras. Tuo tarpu apie pirmąsias penkias valstybes buvo viešai paskelbta Amerikoje, o apie paskutines dvi oficialiai nepranešta.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(32)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: