[ŽT] Tą akimirką žiūrovai atsistojo ir sulaikė kvapą. Sprogsta audringi plojimai. JAV ūžia, ką padarė abiejų kojų netekęs Ukrainos karys (Video)  ()

Oleksandras Budko su šaukiniu „Teren“ šoko Kalifornijos teatre.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjas Oleksandras Budko su šaukiniu „Teren“ šoko Kalifornijos teatre.

Kartu baleto šokėjais pasirodė „Žizel“ pabaigoje. Pasibaigus spektakliui, visi kartu sugiedojo Ukrainos himną, iškeldami geltonai-mėlynas vėliavas, raginančias baigti karą Ukrainoje. Tą akimirką žiūrovai atsistojo ir sulaikę kvapą žiūrėjo į atlikėjus. Vėliau jie pradėjo audringai ploti.

Šio renginio nuotraukomis pasidalijo Rusijos, Ukrainos, Danijos ir JAV baleto solistas ir choreografas Aleksejus Ratmanskis, daug metų gyvenantis JAV ir aktyviai smerkiantis Rusijos agresiją prieš Ukrainą.

Po pasirodymo į sceną užlipo kovose dėl savo tautos kojų netekęs ukrainiečių karys Oleksandras Budko ir kartu su visa trupe sušoko šokį. Sunku tramdyti ašaras. Tada visi giedojome himną. Pinigai už spektaklį bus skirti humanitarinei pagalbai Ukrainoje. Esu labai dėkingas visiems dalyvaujantiems. Šlovė Ukrainai“, – socialinėje žiniasklaidoje rašė Ratmanskis.

Yra žinoma, kad „Teren“ kilęs iš Rivnės. Prasidėjus plataus masto Rusijos invazijai, jis prisijungė prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir išvyko ginti Ukrainos fronte. Paskutiniu metu jis yra JAV. Netekus kojų jam implantuoti protezai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: