[ŽT] „Jei tai tiesa, viskas labai blogai.“ Garsus Z-kanalas skelbia paniką, kas nutiko prie Bachmuto  ()

Rusijos karo propagandistai praneša apie kritinę padėtį prie Bachmuto, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo galingą kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-06 [ŽT] „Jei tai tiesa, viskas labai blogai.“ Garsus Z-kanalas skelbia paniką, kas nutiko prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša apie tai, kad okupantai pabėgo iš Kleščejevkos prie Bachmuto palikdami savo pozicijas, pažymėdami, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos patyrė didelių nuostolių, pranešė televizijos kanalo „Rossija 24“ karo korespondentas Aleksandras Sladkovas savo „Telegram“ kanale.

Kleščejevka yra maždaug už 5 km į pietus nuo Bachmuto.

Gyvenvietę į pietus nuo Bachmuto šiuo metu yra užėmę Ukrainos kariškiai, kurie ją apšaudė iš pietinių aukštumų. Pasak Sladkovo, Rusijos kariuomenė pralaimi mūšį dėl amunicijos trūkumo ir netrukus gali prarasti paties Bachmuto kontrolę.

 

Nors Sladkovas yra propagandistas, glaudžiai bendradarbiaujantis su Rusijos gynybos ministerijos vadovybe ir savo pranešimus stengiasi konstruoti taip, kad neįžeistų agentūros vadovybės ir asmeniškai Šoigu, jo pareiškimas aiškiai atskleidžia paniką ir realų padėties fronte vertinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: