[ŽT] „Fantastiška pergalė. Ten buvo visas „Grad“ arsenalas.“ Skelbiama, ką tokio monstriško ištaškė Ukraina (Video)  ()

Taiklūs smūgiai okupantų kariniams objektams Makijivkoje yra sėkmingo Ukrainos artileristų, žvalgų ir dronų darbo rezultatas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-06 [ŽT] „Fantastiška pergalė. Ten buvo visas „Grad“ arsenalas.“ Skelbiama, ką tokio monstriško ištaškė Ukraina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Makijivkoje liepos 4 ir 5 dienomis griaudėjo galingi sprogimai. Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar pranešė: „Kariuomenė kasdien randa ir naikina okupantų sandėlius ir logistikos centrus. Vien per praėjusią parą Tauridės srityje buvo sunaikinti 6 amunicijos sandėliai“.

Pasak jos, tai yra Ukrainos atsakas į priešo puolimą fronte: „Mes suduodame efektyvius, skausmingus smūgius, pažeidžiame okupantą, kuriam amunicijos ir degalų trūkumas anksčiau ar vėliau taps lemtingu. Šiuolaikiniame kare logistika yra svarbus taikinys“.

Viena iš pastarųjų dienų atakų okupuotoje Makijivkoje:

 

„Jau galiu plačiau papasakoti apie atakas Makijivkoje. Tai - ryškus Ukrainos artileristų, sukėlusių nuostolių, ir aviacijos žvalgų, kurie koregavo smūgį, darbo pavyzdys. Sugriautas tikrai didelis sandėlis, kuriame buvo nemažai artilerijos sviedinių ir BM-21 „Grad“ raketų arsenalas“, – pasakojo Maliar.

(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: