„Turime pasiruošti blogiausiam smūgiui.“ Perspėja, ką gali padaryti Rusija (Video)  ()

Karo ekspertas Dmitrijus Snegirevas sakė, kad ukrainiečiai neturėtų atsipalaiduoti, nes Rusijos valdžia nenusiramins.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Kyrylas Budanovas sakė, kad grėsmė Zaporožės atominėje elektrinėje mažėja, tai nėra priežastis prarasti budrumą, mano Dmitrijus Snegirevas.  

Karo ekspertas išvardijo realias grėsmes, kurios pakibo virš Ukrainos ir kurias išsakė Dmitrijus Medvedevas: „Pasirodžius rusų okupantams reikia ruoštis blogiausiam“. Ko galime tikėtis artimiausioje ateityje, „Espreso.TV“ pasakojo Dmitrijus Snegirevas.

Visuomeninės iniciatyvos „Teisingas reikalas“ bendrapirmininkas išanalizavo situaciją dėl Rusijos grasinimų įvykdyti teroro aktą Zaporožės atominėje elektrinėje: „Dėl K. Budanovo informacijos, kad įtampos laipsnis sumažėjo. Priešingai. O dabar paaiškinsiu kodėl. Rusai dirbtinai padidino įtampos laipsnį ir nustatė terminą iki liepos 5 d.“  

Karo ekspertas pasidalijo mintimis, kokius planus kuria Rusijos valdžia Ukrainoje: „Būtent liepos 5 d., kai visas pasaulis sustingo laukdamas galimų Rusijos pusės scenarijų, pasirodo amžinai jaunas, amžinai girtas Dmitrijus Medvedevas, kuris sako, kad yra du karo pabaigos scenarijai. Pirmasis – „taikos sutarčių“ sudarymas (jis turi omenyje išskirtinai Rusijos planą).

 

Antrasis planas – branduolinis smūgis, o D. Medvedevas net nurodo aukų skaičių, piešdamas. istorinės paraleles su Hirosima ir Nagasakiu – 300 tūkst. O apie kokį įtampos laipsnio sumažėjimą mes kalbame?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(12)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: