„Tai skerdynės!“ Strelkovas tiesiog įsiuto. Skelbia, ką įsakė „1-ojo armijos korpuso“ štabas  (1)

Sabotažininkas Igoris Strelkovas piktinasi rusų vadovybės taktika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai jau pusantrų metų stačia galva šturmuoja Avdijivką ir bando užimti neįveikiamą tvirtovę. Pažangos nebuvo, o Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai milžiniški.

„Zradą“ šiuo klausimu „Telegram“ kursto Rusijos čekistas, agresijos prieš Ukrainą dalyvis Igoris Girkinas (Strelkovas), praneša „Dialog.UA“.

Jis tikina, kad Rusijos vadai ir toliau taiko vadinamųjų „mėsos šturmų“ prie Avdijivkos taktiką. Ją sudaro nedidelių karių grupių be šarvuočių ir artilerijos paramos metimas į priešo pozicijas, taip jas išsekinant. Dėl to besiveržianti pusė patiria milžiniškų nuostolių.

Strelkovas įsiutęs dėl skerdynių. Jis įsitikinęs, kad tokie vadovybės veiksmai tik paspartins Rusijos karinį pralaimėjimą šiame kare.

 

„Mėsos šturmai“, kuriuos vykdo MŪSŲ kariai, netoli Avdijivkos tęsiasi. Susidaro įspūdis, kad „1-ojo armijos korpuso“ štabas skuba nužudyti kuo daugiau mūsų kovotojų, beprasmiškai siekdamas kuo greičiau pralaimėti karą“, - rašo įsiutęs čekistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(2)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: