[ŽT] „Jie nuodija mūsų kariuomenę dujomis.“ Skelbiama, kas nutiko prie Limano (Video)  ()

Nacionalinės gvardijos karininkas Oleksandras Dorošenko sakė, kad rusai nuodija ukrainiečių kariuomenę dujomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo srities tarybos deputatas Oleksandras Dorošenko atvirai pareiškė, kad prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas priešas naudoja cheminį ginklą.  

Kad Ukrainos kariškiai neapsinuodytų rusams naudojant pavojingas dujas, kartais tenka vykdyti evakuaciją. Oleksandro Dorošenko interviu „Espreso.TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.  

Apie Ukrainos gynybos pajėgų planus Limano kryptimi patyręs kariškis pusiau juokais sakė: „Kiek žinome, artimiausiu metu rusai turėtų būti rotuojami antroje gynybos pajėgų linijoje. Stengsimės padėti jiems „ryžtingesniu tempu, kad į „Kobzono koncertą“ jie eitų „horizontalioje padėtyje, o ne pasikeisdami“.

Oleksandras Dorošenko pranešė apie cheminio ginklo panaudojimą: „Miške priešas pastaruoju metu pradėjo naudoti nuodingas medžiagas, skleisti neaiškios kilmės dujas. Panaudojus šias dujas kartais tenka evakuoti karius. Kas baisiausia kariškiams, be artilerijos, yra ir aviacija.

 

„Jie numeta cheminį ginklą iš dronų, bet aviacija nėra skirta nuodijimui, o kovai“, – paaiškino Nacionalinės gvardijos karys, kovojantis fronte Limano kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(37)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: