Pamirškit apie viską, ką girdėjot iki šiol. Z propagandistui įvyko nušvitimas. Skelbia tikrąjį, visiškai slaptą karo tikslą  ()

Propagandistas skelbia tikruosius Putino „specialiosios operacijos“ tikslus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po pusantrų metų karo Kremliaus Z propagandistai nebeprisimena tokių teiginių kaip „Kyjivas per tris dienas“, ar juo labiau, „denacifikacija ir demilitarizacija“. Jie pradėjo atvirai kalbėti apie tikruosius Putino „specialiosios operacijos“ tikslus.

Liepos 12 d. atvirą įrašą šia tema paskelbė aršus „zetnikas“ Igoris Dimitrijevas, kuris 2022 m. vasarį labai karštai palaikė invaziją į Ukrainą. Dabar jis nebemėgsta „SVO“, praneša Dialog.UA.

Dimitrijevas tikina, kad šiuo karu, Rusijos Federacijos diktatorius Vladimiras Putinas, bando sunaikinti negatyvą, kurį sukaupė rusai. Žmonių pyktį, sukeltą skurdo ir neteisybės, Kremlius bando „specialia operacija“ sunaikinti kare su ukrainiečiais. Kartu jis taip išvalys Rusijos Federaciją nuo potencialiai pavojingų elementų.

„SVO“ prasmė politine prasme akivaizdi: sukurta entropijos zona, kur Rusijos Federacija meta visą socialinį negatyvą: visokius šizodus, žiauriai išprotėjusius, per daug ideologiškus. Taip pat perbėgusius Ukrainos nevykėlius, kad nesimaišytų po kojomis“, – sakė Dimitrijevas.

Pažymėtina, kad pats Dimitrijevas patenka į „perbėgusio Ukrainos nevykėlio“ apibūdinimą. Iki 2014-ųjų jis buvo Odesos miesto tarybos narys, kur įnirtingai „kovojo“ už rusų pasaulį. Po Maidano šis veikėjas pabėgo į Rusijos Federaciją, kur gyvena iki šiol ir iš Kremliaus gauna centus už propagandą prieš savo šalį.

 

Supratęs, kad Rusijos Federacija pralaimi karą, Dimitrijevas pastaruoju metu ėmė „keisti batus“ ir atsargiai kritikuoti „SVO“.

Kitas karo tikslas, anot jo, yra išlaikyti V. Putiną valdžioje telkiant žmones.

„Puiki „SVO“ idėja (kokia, beje?) reikalauja sutelkti gretas ir neburnoti. Pačioje pradžioje, žinoma, buvo ir kitų „SVO“ tikslų. Bet nereikia prisiminti“, – tvirtino Dimitrijevas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(15)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: