[ŽT] „Rusijos armijoje prasideda labai įdomūs įvykiai.“ Kremliuje panika (Video)  ()

Putinas imasi priemonių: siekia išvengti naujo karinio sukilimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reguliarios armijos maištas Rusijoje yra visiškai įmanomas, todėl Kremlius dabar aktyviai valo karinę vadovybę, bandydamas tam užkirsti kelią. Tokią nuomonę išsakė karo ekspertas Dmitrijus Snegiriovas.

Snegiriovas įsitikinęs, kad dabar prasidėjusios represijos Rusijos kariuomenės vadovybėje yra tiesioginis Kremliaus siekių užkirsti kelią kariuomenės riaušėms pagal Prigožino maišto scenarijų patvirtinimas. Ekspertas šio proceso dalimi laiko 58-osios jungtinės armijos vado generolo Ivano Popovo atleidimą ir Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų vyriausiojo vado Sergejaus Surovikino sulaikymą.

Rusijos armijoje prasideda labai įdomūs įvykiai, kurie primena istorinį 1937 m. laikotarpį, t. y. masinius kariuomenės valymus Tuchačevskio byloje. Tačiau vietoj Tuchačevskio turime Surovikiną ir komandą“, – mano Snegiriovas.

 

Ekspertas atkreipia dėmesį, kad lygiagrečiai vyksta visų privačių armijų – ne tik Prigožino „Wagner“, bet ir „Gazprom“ bei Kadyrovo samdinių – valymas. Snegiriovas tvirtina, kad dabar jie metami į fronto liniją, kad samdiniai netaptų galimo karinio maišto jėgos baze.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(2)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: