Netikėta žinia. Putinas įsakė perimti vakarietiškas technologijas (Video)  ()

Rusijos inžinieriai nori atkurti pagrobtus vakarietiškus ginklus. Pasak Kremliaus vadovo, Rusijos Federacija taip pat turi modernią įrangą, o tankas T-90M „Proryv“ yra neva geriausias pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pažadėjo atkartoti vakarietiškas technologijas, kurias Rusijos armija užgrobė Ukrainoje. Tokį pareiškimą per Rusijos televiziją paskelbė Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas, praneša „Izvestija“.

Pasak šalies agresorės prezidento, jei yra galimybė pažvelgti į vidų ir pamatyti, ar yra kažkas, ką Rusijos Federacija galėtų pritaikyti pati, kodėl gi ne?

Vakarietiška trofėjinė įranga, aiškino Putinas, turėtų tapti Rusijos Federacijos specialistų tyrimo objektu.

„Yra toks išsireiškimas kaip „atvirkštinė inžinerija“, – sakė Putinas ir pridūrė, kad Rusijos Federacija turi modernių technologijų, tačiau jas gamina ir priešas.

 

Nebuvo paminėta, kokiomis technologijomis domisi Rusijos Federacija. Tuo pat metu Putinas Rusijos tanką T-90M „Proryv“ pavadino pagrindiniu amerikiečių M1 „Abrams“ konkurentu ir geriausiu pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(27)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()