2 rusės išjuokė Krymo tilto sprogimą. Kas buvo paskui, prisimins visą gyvenimą (Video)  ()

Draugės pasipiktino, kad negalėjo nuvažiuoti prie jūros.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 2 rusės išjuokė Krymo tilto sprogimą. Kas buvo paskui, prisimins visą gyvenimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete dvi draugės rusės Lika ir Taja paskelbė vaizdo įrašą. Jos piktinosi, kad nespėjo nuvykti į pusiasalį, nes prieš jų nosis sprogo Krymo tiltas.

„Jie susprogdino tiltą tiesiai priešais mus. Ar jie negalėjo jo susprogdinti valanda vėliau?“ - vaizdo įraše sako juoko nesulaikydamos merginos.

Jaunos rusės bandė vykti į pusiasalį atostogauti. Tačiau jų planus sugriovė sprogimai ant tilto, todėl joms teko grįžti atgal.

Kiekviena iš jų juokdamasi skundėsi dėl Krymo tilto susprogdinimo. Jos sakė, kad tiesiog norėjo atostogauti okupuotame pusiasalyje, bet jų planai sugriuvo. Jos šaipėsi iš situacijos, nors rusai pranešė apie nukentėjusiuosius. Tačiau tai merginų nesustabdė. Neturėdamos iš ko rinktis Lika ir Taja liko Tamane. Pasak liūdesio prislėgtų keliautojų, ten jų laukia nuotykiai.

Vėliau merginos suprato, jog pasakė kvailų dalykų. Jos nedelsdamos uždarė savo puslapius socialiniuose tinkluose. Žurnalistai bandė susisiekti su Lika. Ji sakė, kad vaizdo įraše buvo kita moteris, ir kad viskas buvo ne taip. Tuo tarpu Krasnodaro policija pareiškė, kad merginų veiksmuose nebuvo nieko neteisėto.

 

 

Lika ir Taja nusprendė atsiprašyti už savo žodžius, kad Krymo tiltas buvo „susprogdintas jų akivaizdoje“. Merginos stengėsi paaiškinti, ką pasakė, kad sumažintų jas užgriuvusią neapykantos bangą.

Lika skundėsi, kad jos neva nesiekė pašiepti situacijos. suprask, jos buvo sprogimų liudininkės ir nežinojo, kokios buvo Krymo tilto sprogimo pasekmės. Merginos savo pokštą pavadino „kvailu“ ir „nevykusiu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(55)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()